пʼятниця, 26 жовтня 2018 р.

СОРОКОВИЙ ДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

Сьогодні я відвідала останній урок геометрії в 9-Б класі. Вчитель: Шахматова Світлана Миколаївна. Тема: Розв'язування задач і вправ з теми "Знаходження площ трикутників та чотирикутників". Спочатку у формі усного опитування було проведено актуалізацію опорних знань, а саме: учні по-одному говорили всі формули, які були вивчені на минулих уроках стосовно знаходження площ трикутників та чотирикутників. 
Урок пройшов в інтенсивному темпі. Задачі, які запропонувала вчитель були об'ємними. Декілька задач було запропоновано за готовими рисунками. 
На уроці учні були зосередженні. Світлана Миколаївна слідкувала за роботою біля дошки та за місцями. Відмічала похвалою гарні відповіді учнів. У разі порушення дисципліни тактовно прохала не відволікатися. Під час розв'язання задач, задавала додаткові питання, які підштовхували учнів до правильної відповіді. Урок, як завжди, пройшов на високому рівні!

На завершенні дня я подякувала учням за ці 8 тижнів, які ми разом провели у гімназії. Дуже було приємно працювати з 9-Б класом, оскільки учні надзвичайно талановиті та позитивні. 
Окрему подяку висловила класному керівнику та вчителю математики за велику допомогу під час проходження практики та пообіцяла обов'язково приходити в гості.

Також сьогодні я, з іншими студентами-практикантами, відвідала Криворізький державний педагогічний університет, де ми зустрілися з методистами для виставлення оцінок та заповнення журналу.

Немає коментарів:

Дописати коментар