четвер, 25 жовтня 2018 р.

ТРИДЦЯТЬ ДЕВ'ЯТИЙ ДЕНЬ ПРОХОДЖЕННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

Сьогодні я відвідала уроки в 9-В класі з теми: "Квадратична функція".
Світлана Миколаївна зайшла до свого класу з гарним настроєм, бадьора та налаштувала учнів на роботу. Спочатку була проведена актуалізація опорних знань у формі фронтального опитування після чого учні почали розв'язувати задачі. На уроці завдання, які були запропоновані вчителем стосувались визначення віток і знаходження координат вершин параболи, області значень. Також велику увагу вчитель приділила побудові графіків квадратичних функцій. Для дітей, які вже впоралися із завданням вчитель пропонувала, на додаткові бали, роботу з картками. Після уроків найактивніші отримали гарні оцінки. Пояснення вчителя були послідовні, логічні та зрозумілі. Вчитель враховувала грамотність математичної мови учнів, акуратність виконаних побудов. 
На другому уроці учні продовжували розв'язувати задачі з нової теми.
Можна відмітити, що 9-В дуже швидко засвоює матеріал. 
Сьогодні ми, разом з іншими студентами-практикантами, підписали характеристику зі школи. Дуже приємно було чути гарні слова в свою адресу від вчителів та керівництва.
Також сьогодні завітали до Криворізького державного педагогічного університету, де зустрілися з методистами із інформатики та психології для перевірки нашої звітної документації.

Немає коментарів:

Дописати коментар