середа, 3 жовтня 2018 р.

ДВАДЦЯТЬ ТРЕТІЙ ДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

Сьогодні я провела урок інформатики в 9-Б класі. Тема: Гіперпосилання і елементи управління в презентаціях. Додавання відеокліпів, звукових ефектів і мовного супроводу до слайдової презентації. Тип уроку: урок засвоєння нового матеріалу.
Урок почався вчасно. Спочатку я привіталась з дітьми, провела актуалізацію опорних знань шляхом фронтального опитування. Багато учнів добре пам'ятали вже вивчений матеріал.Після чого ми почали перегляд презентації на комп'ютері. В презентації було покрокове пояснення використання гіперпосилань у презентаціях, додавання відеокліпів, звукових ефектів, налаштування стандартних дій. Новий матеріал мав наочне представлення, тому сприймався дуже легко, крім того був підкріплений поступовим виконанням вправ. Учні були зацікавлені, їм сподобалося самим створювати посилання, додавати відео та звукові файли до презентації. Більшість приймала активну позицію.Урок пройшов інформативно.
На другому уроці я відвідала урок інформатики в 9-В класі, який проводила Ольга Сергіївна.
Тема: Використання діаграм у презентаціях. Елементи дизайну презентацій. Тип уроку: урок засвоєння нових знань.
Урок почався вчасно, вчитель провів актуалізацію опорних знань шляхом усного опитування.
Після повторення матеріалу. вчитель пояснювала нову тему, під час пояснення використовувала презентацію. Учні з уважністю сприймали новий матеріал. На прикінці уроку вчитель перевірила виконання завдань, найактивнішим та сумлінним виставила гарні оцінки.
Протягом уроку слідкувала за дисципліною, спостерігала, щоб учням було цікаво, залучала всіх до активної бесіди. 

Немає коментарів:

Дописати коментар