пʼятниця, 5 жовтня 2018 р.

ДВАДЦЯТЬ П'ЯТИЙ ДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

Сьогодні в школа свято! Адже сьогодні всі гімназисти вітають вчителів із їх професійним святом Днем Вчителя! Дуже було приємно чути привітання і в свою адресу.
Сьогодні я провела свій позакласний захід. Форма проведення: математична гра під назвою "Паризьке кафе". З самого початку, сама назва заходу зацікавила учнів. Клас був розділений на дві команди, після чого вони обирали капітана та назву команди. На заході були задіяна робота с картками, тематика заходу була представлена в презентації, яка демонструвалась на телевізорі разом із завданнями. Учні мали змогу побачити найгарніші місця Парижу та Франції загалом. Таким чином захід пройшов в гарному настрої. На мою думку, вдалось поєднати корисне з цікавим. Переможці та команда, яка зайняла друге місце, були нагородженні грамотами.

Також я відвідала позакласний захід з математики студентки практикантки Ольги Сергіївни В 9-В класі. Тематика заходу була такою ж, тобто в формі математичної гри "Паризьке кафе". Також була робота з картками, презентація була висвітлена на проекторі, що було досить цікаво. Фото Парижа заполонили майже всю стіну, таким чином в класі відчувалась особлива атмосфера. Під час завдань інколи проектор, доводилось піднімати, але це зовсім не завадило провести цікавий захід. Учня було цікаво розмірковувати над запропонованими завданнями. Форма гри дає змогу дітям розважитись, але при цьому має характер повторення вивченого матеріалу.
День пройшов в гарному та позитивному настрої!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар