понеділок, 8 жовтня 2018 р.

ДВАДЦЯТЬ ШОСТИЙ ДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

Сьогоднішній день, був спокійний та проходив у розміреному ритмі. Спочатку я відвідала 2 уроки з алгебри в 9-Б класі, які проводила Світлана Миколаївна. Перший урок був присвячений аналізу контрольної роботи. Тип уроку: узагальнення та систематизація знань. 
На уроці учні по черзі, виходили до дошки та відпрацьовували завдання аналогічні тим, які були на контрольній роботі, де вони до допустили помилки. Помилок було не багато. але Світлана Миколаївна дуже велику увагу приділяла помилкам, які найчастіше допускались. Діти уважно слухали вчителя, активно відповідали на уроці. 
Другий урок: Побудова графіків функції y=f(x+a), y=f(x)+b. До цього, учні будували графік функції паралельним перенесенням вздовж осі ОУ та ОХ. Сьогодні вчитель показала спосіб, дещо простіший від попереднього, який заощаджує час, а саме: паралельне перенесення осі ОХ або осі ОУ. Пояснення нового способу вчитель продемонструвала на звичайних предметах з побуту. Діти уважно слухали, новий спосіб був пояснений на дуже високому рівні. Не припиняю захоплюватись неймовірним професіоналізмом вчителя!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар