четвер, 6 вересня 2018 р.

ЧЕТВЕРТИЙ ДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

Перша неділя навчального уроку присвячена повторенню вивченого матеріалу у 8-му класі та підготовка до першої контрольної роботи. Тому на двох уроках з алгебри, учні 9-Б класу продовжували повторювати тему "Рівняння". Напередодні Світлана Миколаївна задала учням домашнє завдання, тому початок уроку вчитель присвятила розв'язанню тих номерів, в яких учні допустили помилки. Після вирішення всіх питань, стосовно домашнього завдання, починається повторення "Нерівностей", а згодом і "Систем нерівностей". У разі виникнення помилок вчитель просить учнів перевірити правильність запису, тим самим перевіряючи  і характер помилки.  На другому уроці учні розглядали більш складніші приклади, крім цього розглянули декілька прикладів подвійної нерівності, згадали два способи їх розв'язання. В продовж двох уроків учні були уважні, зацікавлені роботою з вчителем працюючи як за робочим місцем так і біля дошки.  
На прикінці уроку Світлана Миколаївна задає домашнє завдання та розповідає плани на наступний тиждень, а саме про задання домашньої контрольної роботи, для кращої підготовки, та написання перевірочної контрольної роботи. Крім цього вчитель нагадує про здачу домашнього завдання, яке було запропоноване учнім на літо. 
Також біли відвідані уроки і інших вчителів та інших класів, зокрема: урок інформатики у 9-В класі та урок з алгебри у 10 класі.
В кінці дня було обговорено плани на завтрішній день з класним керівником Ларисою Володимирівною, адже завтра заплановано особливий день, "День здоров'я"! 

Немає коментарів:

Дописати коментар