вівторок, 18 вересня 2018 р.

ДВАНАДЦЯТИЙ ДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

Сьогодні я провела урок геометрії з теми: "Синус, косинус, тангенс як функції кута від 0 до 180 градусів". (урок вивчення нових знань) 
Після організаційного етапу, а саме привітання з класом і повідомленням теми перейшла до актуалізації попередніх знань. Учні згадали означення синуса, косинуса, тангенса гострого кута; вивчених раніше, значень деяких градусних мір кутів та розглянула задачу з прямокутним трикутником.
На етапі пояснення нового матеріалу будувала багато рисунківна дошці, оскільки новий матеріал потребує уваги та зосередженості. На уроці встигла розглянути всі заплановані завдання. Переважна більшість учнів, протягом уроку, активно себе проявляли. При поясненні нового матеріалу були сконцентровані, задавали питання, уразі необхідності просили повторити, чому  була дуже рада.
На перерві зустріла інших студентів-практикантів та ділилася своїми враженнями.
На 6-му уроці відвідала урок студентки-практикантки Ольги Сергіївни з тієї ж теми. 
На уроці було досить цікаво. Студентка, щоб змотивувати учнів на плідну роботу, наголосила на важливості даної теми. Пояснення були чіткі та послідовні з врахуванням вікових особливостей та здобутих знань. 

Загалом день пройшов насичено. Світлана Миколаївна, вцілому, була задоволена нашими уроками.







Немає коментарів:

Дописати коментар