середа, 12 вересня 2018 р.

ВОСЬМИЙ ДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

Ранок середи розпочався з відвідування уроків з інформатики та української мови в 9-Б класі. 
На першому уроці, за розкладом, пройшов урок інформатики. Учні почали вивчати тему: "Адресація в Інтернеті. Канали зв'язку та їх види." (тип уроку: вивчення нового матеріалу). 
На початку уроку Наталія Ігорівна провела мотиваційний етап, а саме: приводила багато прикладів з власного досвіду, що стосувалися сьогоднішньої теми, інколи жартувала, тому урок пройшов жваво та в доброзичливій, веселій атмосфері. При поясненні нового матеріалу, вчитель поєднувала форму бесіди з учнями та практичного використання комп'ютера, а в кінці уроку провела рефлексію, виставила, найактивнішим, оцінки та повідомила домашнє завдання.
Незважаючи, що Світлана Ігорівна, молодий вчитель, уроки інформатики проходять дуже цікаво та швидко. 
А також, я вперше, побувала на уроці української мови, де учні продовжували закріплювати тему: "Просте неускладнене речення". Протягом уроку вчитель диктувала речення, після декількох хвилин роздумів учні визначили вид односкладного речення, а також обгрунтовували свою думку, самостійно виконували вправи за книжкою. Вчитель слідкувала за правильністю виконання завдань, грамотністю відповіді, культурою ведення записів у зошиті, поведінкою учнів. 
Останній час проведений у школі, я провела зі своєю одногрупницею Пилипенко Ольгою Сергіївною. Оскільки ми закріплені за 9-ми класами, тому маємо змогу разом готуватися до складання конспеків. А коли звільнилася Світлана Миколаївна, ми обговорювали наші ідеї та підібрані завдання. Світлана Миколаївна дуже досвічений вчитель, дуже вдячні за її методичні поради та настанови. 

Немає коментарів:

Дописати коментар