понеділок, 17 вересня 2018 р.

ОДИНАДЦЯТИЙ ДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ


Сьогоднішній день був дуже насичений, оскільки я встигла завітати на урок в 9-В клас, який проводила студентка-практикантка Ольга Сергіївна а також на 4-му уроці, вперше, провела урок в 9-Б класі. 

Ольга Сергіївна проводила урок перевірки знань, умінь  і навичок з теми: "Функція. Властивості функції". На початку уроку було проведено актуалізацію опорних знань, де учні пригадали вже вивчені означення та поняття, після чого почали письмово виконувати завдання.
Протягом уроку 9-Б працював з роздруківками на місцях, плідно працювали біля дошки. Ольга Сергіївна слідкувала за дисципліною, у разі виникнення питань допамагала їх вирішити, залучала всіх дітей до роботи. Світлана Миколаївна, вцілому, була дуже задоволена уроком. Після уроку вчитель дав корисні поради.

На 4-му уроці я провела урок з алгебри в 9-Б класі. На моєму уроці були присутні Ольга Сергіївна та Світлана Миколаївна. Урок був присвячений також темі: "Функція. Властивості функції". На початку уроку я провела актуалізацію опорних знань. Матеріал 8-го класу учні досить добре пам'ятають. Протягом уроку використовувала технічні засоби навчання (телевізор з демонстрацією презентації) , за допомогою яких вдалося простіше, цікавіше провести урок, заощадити час для розв'язання бульш складних завдань, активізувати увагу учнів. Після уроку мали час обговорити зі Світланою Миколаївною проведені нами уроки, а також прислухатись до порад.

Нещодавно, Світлана Миколаївна запропонувала нам до теми:"Функція" створити довідничок, в якому переважно весь матеріал поданий у таблицях, тому у вільний час, разом з вчителем обговорювали ідеї, щодо його заповнення. Сподіваємося, що скоро він буде готовий та стане у нагоді 9-ти та 10-ти класникам та після нашого проходження практики й надалі поступово буде наповнюватися!!!!



Немає коментарів:

Дописати коментар