четвер, 13 вересня 2018 р.

ДЕВ'ЯТИЙ ДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

Сьогодні був насичений день. Традиційно,четвер почався у 9-Б класі з двох уроків геометрії. Незабаром відбудеться написання діагностичної контрольної роботи, тому учні повторювали та систематизували вивчений матеріал. Початок уроку був відведений на перевірку домашнього завдання та поясненні тих завдань, при виконанні яких в учнів виникли проблеми, пісял чого , у формі фронтального опитування вчитель перевірила готовність до уроку, а саме знання теорії.
Можна зазначити, що вцілому клас засвоїв тему добре, оскільки на уроці учні встигли виконати велику кількість завдань. Задачі, які пропонувала Світлана Миколаївна були різнорівневі та спрямовані на повторення не тільки сьогоднішньої теми, а й великої кількості матеріалу, які учні вивчали ще у 7 та 8 класах. На другому уроці крім рівнянь та побудови графіків, учні розв'язували задачі на роботу, поіторили схему Горнера. Для того, щоб зацікавити учнів вчитель, на прикінці другого уроку, пропонує приклад із ЗНО розрахований на 6 балів.
Також, сьогодні у вільний час разом із Світланою Миколаївною та Пилипенко Ольгою Сергіївною обговорювали наступний урок з алгебри, та підбирали завдання. Світлана Миколаївна тим часом розповідала про 9-Б та 9-В клас, ознайомила нас стосовно того, що вони знають давала корисні поради щодо проведення урока, а також ділилася спогадами про свій початок роботи в школі, як вчителя математики.

Немає коментарів:

Дописати коментар