середа, 26 вересня 2018 р.

ВІСІМНАДЦЯТИЙ ДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

Сьогодні був досить насичений день.
По-перше, сьогодні День Європейських мов, тому 15-ти хвилинка була присвячена сьогоднішньому святу. Ми з учнями в класі оговорили важливість даної теми та прийшли до висновку, що знання мов робить людину освіченою, всебічно розвиненою та допомагає успішно реалізовуватися в житті.
Також,  вранці я провела перший свій урок з інформатики. Тема: "Етапи розробки презентацій. Вимоги до презентації". Тип уроку: урок засвоєння нового матеріалу. В першу чергу була проведена актуалізація опорних знань: учні пригадали, що таке презентація, як її створювати, за допомогою яких програм можна створювати презентацію і т.д.. На уроці встигнули обговорити етапи створення презентацій і рекомендації щодо її наповнення. Переглянути приклади гарно оформлених презентацій, і з недоліками. Тема була досить простою, учні активно брали участь в обговоренні. Наприкінці уроку учні виконали вправу з книжки стосовно зміни макетів слайдів. Протягом уроку у всіх був гарний настрій, учні були зацікавлені сьогоднішньою темою та уважними. На перерві, разом з Наталею Ігорівною обговорили урок. Вчитель давала поради на майбутнє щодо проведення уроків.
На другому уроці була присутня на уроці інформатики в 9-В класі. На уроці була проведена самостійна робота до попередньо вивченого матеріалу. Вчитель задала завдання, чітко пояснила що треба робити, слідкувала за самостійністю виконання та поведінкою на уроці. 
Останній час ми із студенткою-практиканткою Ольгою Сергіївною присвятили написанню конспектів до відкритих уроків з алгебри та геометрії, що заплановані. 

Немає коментарів:

Дописати коментар