пʼятницю, 9 листопада 2018 р.

Педагогічна практика у Криворізькому державному педагогічному університеті. День дев'ятий та десятий.

О 9 00 в четверг (08.11.18)  я провела практичне заняття в групах БП-18, БХ-18, ХІ-18, ЕКО-18 з основ вищої математики. Тема: Обчислення похідної функції однієї змінної.
На початку пари студентами було пригадано основні правила диференціювання функції однієї змінної та таблицю похідних.
Спочатку було запропоновано приклади для обчислення похідних від суми, добутку, різниці, частки, друга частина практичного заняття була присвячена обчисленню похідної складної функції. На практичному заняття студенти активно відповідали, при виникненні проблем під час розв'язання завдань задавали питання. Не зважаючи на те, що даний предмет не є основним для здобуття їхньої спеціальності, студенти були толерантними та уважними впродовж всієї пари. На практичному занятті була присутня Тетяна Сергіївна. Після закінчення пари ми обговорили позитивні та негативні моменти. Викладач дала гарні поради на майбутнє.

Також я була присутня на парі 5 курсу, групи МІм-14 з числових систем, яку проводила студентка магістратури Мельниченко Юлія Анатоліївна.
Тема: Цілі числа.
Спочатку студенти повторили залежність між числовими множинами, потім записали план за яким будуть працювати на парі. Доречним було, те що студентка також повторила зі студентами властивості та характеристики кільця. Окремо було повторено означення кільця, означення комутативного кільця.
На парі студенти працювали з означенням цілих чисел, окрему увагу приділяли аксіомі мінімальності.
В цілому пара пройшла добре.

Десятий день педагогічної практики (09.11.18) я присвятила підготовці до виховного заходу, а саме: проаналізувала найбільш ефективні форми проведення виховних заходів, поспілкувалась з Дмитро Євгеновичем щодо тематики проведення; та оформлення звітної документації в цілому. 

Немає коментарів:

Дописати коментар